Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Nieuwegein presenteert verkeersveiligheidsplan

Datum nieuwsfeit: 06-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

College presenteert nieuw Verkeersveiligheidsplan (6 april)

Het College van Burgemeester en wethouders van Nieuwegein heeft het nieuwe Verkeersveiligheidsplan vastgesteld. Het plan heeft drie belangrijke doelstellingen en sluit aan bij het landelijke Startprogramma Duurzaam Veilig waarin is afgesproken hoe de verkeersveiligheid in Nederland kan worden verbeterd. Ten eerste wil de gemeente het aantal verkeersslachtoffers terugdringen door de plaatsen waar veel ongelukken gebeuren (´black spots´) aan te pakken. Ook moeten de wegen zodanig zijn ingericht dat veilig verkeersgedrag als het ware wordt afgedwongen. Ten tweede moet de leefbaarheid van Nieuwegein worden vergroot. Dit wil de gemeente bereiken door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie