Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Audi A-Selectie Show bij importeur in Leusden

Datum nieuwsfeit: 06-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Audi A-Selectie Show bij importeur in Leusden

(06 April 2000)

PERSBERICHT:

Het exclusieve Gebruikte Wagen-programma van Audi, de Audi A-Selectie, heeft in twee jaar duidelijk zijn bestaansrecht bewezen. Begon Audi in 1998 voorzichtig met zeventien pilot dealers, eind dit jaar hoopt de zestigste dealer tot het A-Selectie netwerk toe te treden. Voor 2000 verwacht Audi een toename in de verkoop van meer dan 50%. Daartoe wordt (o.a.) met Pasen opnieuw een
Audi A-Selectie Show bij importeur Pon's Automobielhandel B.V. te Leusden georganiseerd.

Locatie en openingstijden
Als locatie voor de Audi A-Selectie Show is dit keer gekozen voor het Koopmanshuis, het multifunctionele activiteitencentrum voor alle bedrijven van Pon Holdings, op het importeursterrein aan de Zuiderinslag. In dit fraaie, door architect W. Quist ontworpen, gebouw zullen de Audi's A6 en A8 worden opgesteld. Naast het gebouw vinden de andere Audi-modellen een overdekte plaats. De Show is geopend op donderdag 20 april (van 12.00 - 21.00 uur), vrijdag 21 april (12.00 - 21.00), zaterdag 22 april (10.00 - 18.00) en maandag 24 april (12.00 - 18.00).

Met Pasen worden er door de gezamenlijke Audi A-Selectie dealers ruim 100 Gebruikte Audi's aangeboden. Deze voldoen alle aan de volgende strenge criteria: maximale leeftijd vijf jaar, maximale kilometerstand 200.000 en optisch en technisch in uitstekende staat.

Audi A-Selectie zekerheden
Kopers van een Audi A-Selectie auto kunnen rekenen op de volgende standaard zekerheden:

- 1 jaar Audi-garantie

- Geprepareerd en gekeurd volgens de strenge Audi A-Selectie normen
- Audi-Mobiliteitsgarantie

- Vervangend Audi-vervoer

- Autohistorie is bekend

Bovendien zijn de volgende opties beschikbaar:

- Verlenging Audi-garantie

- Financiering en Leasing

- Reparatie-, Onderhouds- en Bandencontract
Er zijn twee onafhankelijke taxateurs en een technisch specialist aanwezig om de waarde van een eventueel in te ruilen auto te bepalen.

De Audi Gebruikte Wagen Informatielijn
Via telefoonnummer 0900 - 27 35 328 kan de consument sinds eind 1998 informeren of de door hem gewenste gebruikte Audi ergens in het land en zo ja waar beschikbaar is. Ook het Audi A-Selectie aanbod is hierin opgenomen.
Bij deze Informatielijn worden bellers persoonlijk te woord gestaan: efficiënt en klantvriendelijk. 85% van de respondenten in 1999 zocht specifiek naar een A-Selectie auto. De Audi Gebruikte Wagen Informatielijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. De kosten bedragen 44 ct/min.

Audi's via internet
Op de Nederlandse Audi-site (www.audi.nl) zal vanaf medio mei eveneens informatie over Gebruikte Audi's worden opgenomen. Behalve een opsomming van dealers die bij de Audi A-Selectie zijn aangesloten en informatie over het telefonisch opsporen van een gewenste Audi (uit de A-Selectie), wordt de sitebezoeker de mogelijkheid geboden via een zoeksysteem te achterhalen of de door hem gewenste Audi binnen of buiten zijn regio beschikbaar is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie