Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 06-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)
Bereikbaarheid i.v.m. problemen CallMax !

De afdeling persvoorlichting voor Utrecht-Stad en Cluster-West maakt voor de 24-uurs bereikbaarheid van een persvoorlichter (calamiteitenpiket) en het geven van persalarm gebruik van de CallMax. Omdat dit bedrijf in staat van surseance van betaling verkeert, worden GEEN gesproken teksten meer verzonden, maar uitsluitend TELEFOONNUMMERS doorgegeven.
Bovendien is de piketvoorlichter na kantoortijd in geval van calamiteiten tijdelijk ook bereikbaar op tel.nr.: 06 - 53 12 55 82.Donderdag 6 april 2000, 10.00 uur

Winkeldief aangehouden
Nieuwegein - Een 36-jarige Utrechtse is gistermiddag in Nieuwegein aangehouden wegens winkeldiefstal.

De vrouw probeerde bij een winkel in City Plaza een tas vol kleding te stelen. In de tas zaten ook spullen uit andere winkels. Zij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Krattendieven aangehouden
Houten - Twee 13-jarige en twee 14-jarige jongens uit Houten zijn gisteravond aangehouden wegens diefstal van kratten. De kratten waren eigendom van een drankenhandel aan de Lange Schaft. De jongens zeiden dat ze oorlogje aan het spelen waren, maar in de struiken werden de kratten gevonden.

Snelheidscontrole
Zegveld - Bij een snelheidscontrole op de Milandweg in Zegveld bleken 42 voertuigen te hard te rijden.
De politie controleerde gisteravond gedurende een uur in Zegveld. De hoogstgemeten snelheid was 113 kilometer per uur waar 60 is toegestaan.

Wijk als racebaan
Maarssen - Enkele personenauto's gebruikten de Valkenkamp en omgeving gisteravond als racebaan.

Toen de politie arriveerde zagen de agenten een auto vol gas wegrijden, waarna de achtervolging werd ingezet. De auto werd geparkeerd op de Zwanenkamp. Daar namen de inzittenden de benen.

De politie nam de auto wegens gevaarlijk rijgedrag in beslag. De eigenaar kwam naar de auto met de mededeling dat de auto waarschijnlijk door onbekenden was meegenomen.
Gezien het aantal kinderen is het een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen.

Klap met boksbeugel
Houten - Door een klap met een boksbeugel liep een 19-jarige jongen uit Amersfoort gistermiddag in Houten een diepe snee in zijn voorhoofd op. Hiervoor is een 19-jarige jongen uit Houten aangehouden.
Vier jongens zagen dat twee andere jongens aan de Onderdoor ruzie hadden. Toen de een de ander bedreigde grepen de vier jongens in. Eén van hen, de jongen uit Amersfoort, kreeg daarop van de jongen uit Houten klappen met een boksbeugel.

Een omwonende heeft de wond van de Amersfoorter verzorgd. De jongen uit Houten moet zijn daad aan de rechter uitleggen.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie