Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 7-04-2000
Dagelijkse persberichten
stafdienst Communicatie, 06 - 5140 1953

Zestien tips in vermissingszaak
LELYSTAD De uitzendingen van het opsporingsbericht over de vermissing van Ankie Blommaert, na de reguliere nieuwsuitzendingen op Nederland 1, 2 en 3, hebben donderdagavond zestien telefonische reacties opgeleverd. Het team gaat de tips verder uitwerken. Over de herkomst, aard of kwaliteit van de tips worden geen mededelingen gedaan.
Autokrakers aangehouden
LUTTELGEEST de politie heeft donderdagnacht in Luttelgeest twee mannen (23 en 30) aangehouden op verdenking van inbraak in autos in Luttelgeest. Eén der mannen werd in de Ruiterstraat betrapt toen hij met een zaklamp in een auto scheen. Hij ging er direct vandoor. In de Ruiterstraat en de Amazonestraat bleken tal van autos te zijn bekeken. Eén auto was opengebroken en ontdaan van het frontje van de radio. In de Schoolstraat trof de politie een nog warme Poolse auto aan. Later in de nacht kwamen de twee mannen, afkomstig uit Polen en zonder vaste verblijfplaats in Nederland, bij deze auto terug. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Inmiddels zijn er nog twee aangiften van auto-inbraak gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie