Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.W.J. Wolf waarnemend burgemeester Zevenhuizen-Moerkapelle

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


07-04-2000

J.W.J. Wolf waarnemend burgemeester van Zevenhuizen-Moerkapelle

De Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, de heer ir. D. Luteijn, zal de heer J.W.J. Wolf (53, PvdA) met ingang van 25 april benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle (ca. 9.950 inwoners). In die gemeente is een vacature ontstaan doordat de huidige burgemeester, de heer L.M. Schoots (PvdA), met ingang van 17 april is benoemd tot burgemeester van het Noord-Brabantse Cuijk (ca. 23.600 inwoners). De benoeming van de heer Wolf is tot stand gekomen in goed overleg met het gemeentebestuur van Zevenhuizen-Moerkapelle.

De heer Wolf woont in Bergschenhoek. Hij is stedebouwkundig ingenieur. Sinds 1978 is hij voor de PvdA lid van Provinciale Staten van Zuid-Holland. Hij is bijna vijf jaar lid geweest van het College van Gedeputeerde Staten. In 1994 is hij waarnemend burgemeester geweest van Oostflakkee (ca. 10.000 inwoners).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie