Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Orchestream: producten voor beheer services en IP-netwerken

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Orchestream introduceert unieke producten voor implementatie en beheer van nieuwe services voor openbare en besloten IP-netwerken

Serviceproviders kunnen nu IP-VSN's met MPLS implementeren voor nieuwe, omzet genererende services

Amsterdam, 6 april 2000 - Om IP-serviceproviders te helpen bij een snelle implementatie en effectief beheer van nieuwe services die in de huidige op IP-gerichte wereld worden gevraagd, heeft Orchestream twee nieuwe producten opgenomen in haar software aanbod voor IP-service-activation en policymanagement: Orchestream Provider Edition en Orchestream MNS (Managed Network Services) Edition. Bovendien kondigt het bedrijf een aantal belangrijke partnerships aan.

De nieuwe producten zijn een aanvulling op het oorspronkelijke en bekroonde product Enterprise Edition, dat een consistente aanpak biedt bij het snel en betrouwbaar leveren van nieuwe IP-services, met de garantie van voorspelbare prestatieniveaus voor klanten. Het unieke policysysteem van Orchestream vormt de kern van de drie software-edities, die gericht zijn op verschillende segmenten van de markt.


* De nieuwe Orchestream Provider Edition biedt serviceproviders een volledige, kant-en-klare oplossing voor het automatisch leveren van netwerkservices zoals IP-VPN's. Hierdoor kunnen zij services bieden op basis van type verkeer, prioriteit toekenning en kostenberekening. Dit met garantie van end-to-end prestaties en de toepassing van Service Level Agreements (SLA's) voor klanten.

* De nieuwe Orchestream MNS Edition verschaft beheerders van meervoudige, afzonderlijke WAN's de middelen tot het zeker stellen van prestaties op applicatieniveau op elk van de WAN's waarvoor een contract is afgesloten. Deze module wordt bestuurd vanuit één centrale console, voldoet aan SLA's en maakt nieuwe omzet genererende services mogelijk.
* Orchestream Enterprise Edition draagt zorg voor de beschikbaarheid van applicaties op een enterprise-netwerk. Deze module biedt ondersteuning aan meerdere hardware-fabrikanten en meerdere policy-standaarden.
"Het snel en gemakkelijk kunnen leveren van nieuwe IP-services is van essentieel belang voor IP-serviceproviders", zegt Ashley Ward, CEO van Orchestream. "Het doet ons daarom genoegen te kunnen melden dat twee serviceproviders de software in proefinstallaties hebben opgenomen om hun time-to-market voor nieuwe IP-producten te versnellen.


* Cable & Wireless HKT heeft een test met de Provider Edition van Orchestream succesvol afgesloten. Deze test past goed in het streven van het bedrijf om zijn klanten voortdurend nieuwe IP-services te leveren. Dr. K.H. Cheng, hoofd van de technologieafdeling van Cable & Wireless: "IP-VPN's en een serviceniveau waarmee we ons van anderen onderscheiden zijn de sleutel tot het inzetten van de volgende generatie IP-services. Een hulpmiddel waarmee we deze capaciteiten uitgebreid kunnen ondersteunen, is essentieel om als serviceprovider echt concurrerend te kunnen zijn."

* Inter Digital Networks, een onafhankelijk netwerkspecialist en publiek telecommunicatiebedrijf in Groot-Brittannië, kondigt tests met de Orchestream Provider Edition aan. John Wheeler, CEO van Inter Digital Networks: "De producten van Orchestream bieden IDN talloze fantastische mogelijkheden. Klanten op de IP-markt verlangen steeds vaker niet alleen een snelle dienstverlening, maar ook uitgebreide afspraken over de kwaliteit van de dienstverlening. Orchestream begrijpt dit en dankzij zijn drag-and-drop-software voor netwerkproviders kunnen wij datgene waar wij het beste in zijn, nog beter doen."


* NTT Europe probeert Orchestream Provider Edition uit met het oog op de ambitieuze plannen van het bedrijf om de eerste serviceprovider op de Europese markt te worden met deze volgende generatie IP-services. Atsuhisa Shirai, General Manager customer care van NTT Europe meldt: "De software van Orchestream geeft ons een voorsprong op de Europese markt als het gaat om het kunnen aanbieden van nieuwe IP-VPN services. We hebben gekozen voor Orchestream vanwege de probleemloze integratie, schaalbaarheid en uiterst geavanceerde voorzieningen."


* Deutsche Telekom, France Telecom, AMDOCS, CrossKeys Systems, EHPT, Hekimian, Smartrek en Orchestream nemen samen deel aan een test die dient ter illustratie van de zakelijk voordelen van het kunnen aanbieden en schaalbaar inzetten van carrier-class IP-netwerken. Tijdens dit proefproject wordt aandacht besteed aan de aspecten van interoperabiliteit tussen de geïntegreerde systemen die nodig zijn voor de ondersteuning van een compleet beheerproces voor Service Level Agreements. De resultaten zullen gepresenteerd worden tijdens TMF in het Franse Nice (van 22 tot 25 mei), en tijdens Supercomm, van 5 tot 9 juni 2000 in Atlanta (VS).
Partners van Orchestream
"Het is altijd ons doel geweest een open, kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden aan serviceproviders die het aanbod van hun IP-services moeten differentiëren om hun concurrentiepositie te behouden", aldus Ward. "Via diverse partnerships werken we aan de verwezenlijking van dat doel en kunnen we de oplossingen bieden waarnaar IP-serviceproviders vragen."
Orchestream kondigt de volgende partnerships aan:


* Compaq (Compaq Computer Corporation) en Orchestream kondigen een volledige proof of concept aan om OSS-oplossingen te leveren waarmee voldaan kan worden aan de enorme vraag naar spraak-, video- en e-commercediensten op IP (Internet Protocol)-netwerken. De twee bedrijven werken samen aan de voortschrijdende integratie van Orchestreams paradepaardje, Orchestream 2.0 Provider Edition, als een IP-servicecontroller binnen het TeMIP ServiceWare-platform van Compaq. Deze integratie is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van oplossingen waarmee nieuwe IP-services snel en kostenbesparend kunnen worden ondersteund.

Paul Osborne, die leiding geeft aan de afdeling Network Management Solutions van Compaq in Groot-Brittannië, verwoordt het als volgt: "Samen hebben Compaq en Orchestream zich gericht op een belangrijke voorwaarde om OSS-applicaties te kunnen integreren in de bedrijfsprocessen van serviceproviders. Deze integratie versnelt de time-to-market, verbetert de responssnelheid van klanten en brengt de operationele kosten drastisch omlaag."


* Belle Systems, vooraanstaand leverancier van IP-services, facturerings- en service-beheersystemen, heeft een interface ontwikkeld waarmee IP-services door Orchestream kunnen worden geactiveerd via Belle-software.


* Crosskeys en Orchestream kondigden afgelopen maand een partnership aan voor het automatiseren van de levering van IP-services zoals intranet- en extranet-VPN's, voice-over IP en hosted apllicatie services.
Profiel van Orchestream Provider Edition
Orchestream Provider Edition is 's werelds eerste product voor IP-service-activation dat flexibele levering op breedbandniveau van op MPLS gebaseerde IP-VPN-services mogelijk maakt. Het product is voorzien van een robuuste Common Object Request Broker Architecture (CORBA)-bus en een reeks open API's waardoor het snel en naadloos in bestaande IP-OSS-componenten kan worden geïntegreerd.

Met de Orchestream-console kunnen serviceproviders snel en eenvoudig IP-VPN's definiëren en inzetten door gebruik van Multi Protocol Label Switching (MPLS), een IETF-industriestandaard. De software automatiseert volledig de complexe berekeningen voor het configureren van op MPLS gebaseerde VPN's, waardoor serviceproviders VPN-sites tot één groep kunnen combineren met behulp van een enkele "drag-and-drop"-actie.

Nadat de VPN's zijn ingesteld, kunnen ze met behulp van DiffServ, een andere IETF-industriestandaard, worden geconfigureerd met het oog op verschillende serviceniveaus. Deze mogelijkheid van verschillende serviceniveaus biedt de provider grote flexibiliteit bij het genereren van inkomsten, het garanderen van beveiliging en een pro-actief beheer van het netwerk van de klant. Er zijn garanties voor op applicaties gerichte prestaties ingebouwd die voorheen niet beschikbaar waren in oudere VPN-systemen op basis van Frame Relay of Asynchronous Transfer Mode (ATM).

Orchestream MNS Edition
Gebruikmakend van Orchestream's core-technologie van policy-based service-activation, biedt MNS providers van meerdere WAN's een policy-based besturing van netwerkverkeer om de beschikbaarheid van applicaties te garanderen. Kostbare 'gray-outs' en downtime worden hiermee voorkomen.
Omdat Orchestream MNS met slechts één console werkt, blijft het configureren tot één punt beperkt en wordt het aantal potentiële fouten geminimaliseerd. Daarnaast wordt de behoefte aan meerdere schermen en medewerkers verminderd. De beheerder wordt door middel van signalen op de hoogte gesteld van onverwachte handmatige configuratiewijzigingen aan routers in het netwerk. Hierdoor verloopt het proces van detecteren en foutoplossen sneller waardoor downtime van bedrijfskritische applicaties sterk wordt gereduceerd.

Zoals alle software van Orchestream is MNS leveranciersneutraal, schaalbaar en open van structuur.

Prijzen en leveranciers
Orchestream Provider Edition en Orchestream MNS zijn vanaf eind april 2000 verkrijgbaar bij bevoegde distributeurs in de VS en Europa. In Nederland is dit de firma In Time Netbuilding (www.gotoitn.nl), in België het aan In Time Netbuilding gelieerde Edge On (www.edgeon.be). De prijs is afhankelijk van de configuratie en omvang van de te beheren netwerken.
Profiel van Orchestream
Orchestream werd opgericht met als oogmerk het leveren van een volledige productreeks voor IP-service-activation, om zo in te kunnen spelen op de behoeften van een steeds meer op IP gerichte wereld. Op IP-netwerken worden de meest uiteenlopende services geïmplementeerd, zoals voor e-commerce, spraak, video en applicatie-services. Om de grote hoeveelheden data die zo typerend zijn voor het huidige netwerkverkeer effectief te kunnen afhandelen zijn er dan ook geavanceerde tools voor policymanagement nodig.
Orchestream levert een uitgebreide reeks software voor service-activation en policymanagement die zorgdraagt voor de tijdige implementatie en invulling van IP-services, en zo wereldwijd zorgt voor een effectief beheer van betrouwbare serviceniveaus op zowel openbare als besloten WAN's.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken op www.orchestream.com.

Contactpersonen:
Dennis Doodeman Sarah West
Text 100 BV Orchestream
020 530 43 45 +44 171 598

7567
(dennisd@text100.nl)
(swest@orchestream.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...