Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Verstappen na eerste sessie op 11e plaats

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen na eerste sessie 11e

Direct nadat de baan is vrijgegeven gaan diverse coureurs de baan op voor een installatie ronde. De baan lijkt nog enigszins vochtig maar de zon is volop aanwezig. Nick Heidfeld kampt in het begin al meteen met een technisch probleem en moet de auto aan de kant zetten. Pedro en Jos zijn al vroeg op de baan te vinden en staan geruime tijd respectievelijk op plaats 1 en 2. Alesi blijft net als voorgaande races vechten met zijn wagen en doet menig uitstapje naast de baan. Op een snel gedeelte van het circuit gaat hij achterstevoren en weet de wagen knap uit de muur te houden om weer heelhuids op de baan op te komen.
Na een klein half uur is het Zonta die de tijd van Pedro weet te verbeteren en nu komen de meeste coureurs de baan op. David Coulthard gaat vanaf het begin erg hard en het lijkt erop dat hij dit weekend goed in zijn vel zit. Michael Schumacher verbeterd in zijn vierde ronde de op dat moment snelste tijd van Mika Hakkinen die daar 8 rondes voor nodig had. De Arrows A21 haalt in handen van Jos ook nu weer op één sectie de hoogste topsnelheid met 288 km/u. de Supertec motor doet het ook hier weer goed. Jos weet uiteindelijk de 11e tijd neer te zetten (1:29.576) vlak achter Rubens Barrichello. Pedro de la Rosa wordt 9e en is 47 duizendste seconde sneller dan Jos. Michael Schumacher is het snelste met een tijd van 1:27.270 en wordt op 0,2 seconde gevolgd door David Coulthard. Eddie Irvine wordt knap 3e hetzij wel met 1,1 seconde achterstand.
Voor een compleet overzicht van alle tijden kun je terecht op onze seizoen pagina.

Index
©1995-2000 Jos Verstappen Info Page at www.verstappen.nl. All Rights Reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie