Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursussen en actualiteiten Monumentenzorg

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Aanmelden voor cursussen Via deze website kunt u zich nu rechtstreeks aanmelden voor de cursussen Monumentenzorg in de Praktijk. Uiteraard vindt u ook alle informatie over het cursusaanbod.

Aanpassing schotten in Brrm-97 De restauratieachterstanden in de monumentenzorg worden voortvarend ingelopen. Dit blijkt uit een evaluatie van het `Werkplan Monumentenzorg' en het Brrm-97. Staatssecretaris Van der Ploeg (Cultuur) wil gemeenten en provincies nu meer gelegenheid geven de monumentensubsidies naar eigen inzicht in te zetten. forward.gif (886 bytes) Lees verder

Toekenning Revolving fund leningen bekend Het Nationaal Restauratiefonds kent een extra financierings-mogelijkheid voor restauraties. Deze wordt mogelijk gemaakt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie