Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Referentietoetsen Sierteelt op internet

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bloemen Bureau Holland

7 April 2000

Referentietoets op internet

De stichting Referentietoets Sierteelt publiceert de resultaten van de toetsen nu ook op internet. Ondernemers kunnen nu op www.referentietoets.nl online de resultaten bekijken op een door ieder gewenst tijdstip. Verder bepaalt de bezoeker zelf welke informatie hij wil zien en hoe.

De resultaten waren tot nu toe altijd opvraagbaar via de telefoon. Overigens blijft dit nog steeds het geval want niet alle bedrijven hebben immers een internetaansluiting. De opening van de website is een belangrijke mijlpaal voor de Referentietoets. Sinds de wijziging van het beleid in 1999 zijn er veel inspanningen verricht om de toetsresultaten zo helder mogelijk te communiceren richting de sierteeltsector. Het draagvlak voor de Referentietoets neemt langzaam toe. Op dit moment zijn de toetsresultaten van Gerbera, Dianthus en Euphorbia pulchetrima opvraagbaar. De toetsen geven inzicht in de houdbaarheid en transporteerbaarheid van diverse sierteeltproducten. Kwaliteitsafwijkingen bij de bloemist kunnen worden nagetrokken binnen de verschillende schakels in de keten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie