Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsregels verstrekken van projectsubsidies in Capelle

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Beleidsregels voor het verstrekken van projectsubsidies

Aanvragen voor projectsubsidies dienen te passen binnen het vastgestelde gemeentelijke beleid, zoals dat staat in het Welzijnsplan of in beleidsnotas.

Om te beoordelen of dit zo is, moet de gemeente
- volgens de Subsidieverordening Welzijn - werken met beleidsregels voor het verlenen van projectsubsidies. Zulke beleidsregels geven de voorwaarden waaraan een aanvraag voor een projectsubsidie moet voldoen. Onlangs zijn de beleidsregels voor de verlening van projectsubsidies vastgesteld. De nadere voorwaarden van een aanvraag zijn erin terug te vinden, evenals de hoogte van het subsidieplafond (het in het welzijnsjaarprogramma genoemde budget voor projectsubsidies) en de behandeling van aanvragen in volgorde van binnenkomst.

Voor sport gelden de huidige beleidsregels niet. Gelet op de bestaande specifieke toepassing en gerelateerd aan de ontwikkeling van het sportbeleid, worden de beleidsregels voor projectsubsidies sport na afronding van de sportnota vastgesteld. Subsidies voor vakantieactiviteiten vallen niet onder de projectsubsidies.

Een exemplaar van de beleidsregels voor de verstrekking van projectsubsidies ligt ter inzage bij het Informatiecentrum. U kunt ook een exemplaar opvragen bij mevrouw Dekker, telefoon 010-2824392.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie