Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Budgethandboek 2000 verkrijgbaar bij het NIBUD

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NIBUD Persbericht


7 april 2000

Nu verkrijgbaar bij het NIBUD: BudgetHandboek 2000

De nieuwste editie van het BudgetHandboek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting is verkrijgbaar. Het BudgetHandboek is hét naslagwerk voor iedere professional die te maken heeft met financiële zaken van cliënten. Het BudgetHandboek 2000 bevat niet alleen een schat aan actuele bedragen, cijfers, tarieven en bestedingpatronen, maar geeft ook de achtergronden van complexere berekeningswijzen, zoals bij alimentatie, schuldregelen en het bepalen van de kosten van kinderen. Gebruikers van het BudgetHandboek zijn bijvoorbeeld financieel adviseurs, beleidsmedewerkers bij gemeentelijke instellingen, maatschappelijk werkers, assurantietussenpersonen, juristen, sociaal raadslieden en dergelijke. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie