Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lezing: Relatie tussen thora en evangeliËn

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

SABBATSTICHTING ORGANISEERT LEZING OVER RELATIE TUSSEN THORA EN EVANGELIËN; ONTMOETINGSWEEKEND VOOR SABBATVIERENDE JONGEREN.

Op vrijdag 7 april a.s. organiseert de Sabbatstichting in Vierhouten een sabbatswijding voor iedereen die belangstelling heeft voor de bijbelse rustdag. Ds. H.J. Smit zal een inleiding verzorgen over de relatie tussen de thora en de evangeliën in de Bijbel. Met name de geschiedenis van de eerste christengemeente zal belicht worden, en het feit dat de evangeliën door veel christenen gezien worden als een vervanging van de thora. Het is belangrijk deze historische ontwikkeling nader te beschouwen, omdat ook de betekenis van goddelijke wetten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie