Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburg steunt verhuizing Keijsers naar bedrijventerrein

Datum nieuwsfeit: 07-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Keijsers Interieurbouw naar bedrijventerrein Melderslosche Weiden subsidie voor bedrijfsverplaatsing horst

Maastricht, 7 april 2000

Keijsers Interieurbouw naar bedrijventerrein Melderslosche Weiden subsidie voor bedrijfsverplaatsing horst Met een bijdrage van 200.000,- ( 90.750,-) steunt de Provincie Limburg de verplaatsing van het interieurbouwbedrijf Keijsers naar het bedrijventerrein Melderslosche Weiden. Gedeputeerde Staten hebben hiertoe besloten, omdat het bedrijf op de huidige vestigingsplaats in Horst feitelijk niet kan groeien. Vanuit ruimtelijke ordeningsaspecten zou uitbreiding ook niet wenselijk zijn, terwijl daarvoor op Melderslosche Weiden volop mogelijkheden bestaan. Keijsers is al lange tijd actief op het gebied van interieurbouw, zowel voor kantoren als in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie