Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oldtimer-toerseizoen 2000 begint in Autotron

Datum nieuwsfeit: 08-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zaterdag 8 en zondag 9 april
Oldtimer-toerseizoen 2000 begint in Autotron

ROSMALEN - De dagen beginnen al weer aardig te lengen en het kwik in de thermometer beweegt zich in opwaartse richting. Kortom, de lente staat op ontluiken. Reden voor veel eigenaren van een klassieke automobiel om hun kleinood uit de winterstalling te halen en in gereedheid te brengen voor hopelijk wederom een fantastisch toerseizoen. Wie nog wat aan zijn pronkjuweel moet sleutelen en daarvoor onderdelen en/of accessoires nodig heeft, moet beslist een bezoek brengen aan de Internationale Lente Oldtimerbeurs op zaterdag 8 en zondag 9 april in Autotron.

De Lente Oldtimerbeurs is traditiegetrouw het evenement waarop eigenaren van klassiekers afkomen die aan de vooravond van een nieuw seizoen nog eventjes wat kleine reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten uitvoeren. Op het tweedaagse evenement in Autotron vinden zij alles van hun gading. Ook wie de restauratie van een klassieke automobiel over een langere periode heeft uitgesmeerd en de volgende fase van het restauratieproces wil beginnen, moet in april zeker naar Rosmalen. Tijdens de beurs kunnen ook contacten worden gelegd met bedrijven die hele specifieke restauratie-onderdelen voor hun rekening nemen, zoals het spuiten van de carrosserie of het bekleden van het interieur.

De “handel” heeft zich weer massaal voor een plekje op de beursvloer aangemeld. De belangstelling is zelfs zo groot dat er een wachtlijst voor standhouders is. Naast vele meters onderdelen, bieden het ExpoDome, de Spykerhal en het terrein rondom deze hallen ook plaats aan enkele honderden compleet gerestaureerde en nog op te knappen oldtimers. De laatste jaren is met name de belangstelling voor klassiekers van het merk Mercedes-Benz enorm toegenomen. De beschikbaarheid van voldoende onderdelen en uiteraard de vermaarde kwaliteit van dit Duitse merk vormen de basis voor de populariteit. Ook de Italiaanse merken Alfa Romeo en Fiat en de Engelse sportwagenmerken MG en Austin Healey zijn goed vertegenwoordigd.

Autotron verwacht in april een gezellige drukte op de beurs. Ook de attracties AutoDome en SpeeloDome zijn gedurende het weekend geopend. AutoDome biedt permanent onderdak aan de eigen unieke historische Autotron-automobielcollectie en presenteert tevens vele facetten van de automotive branche.
SpeeloDome is het overdekte speelparadijs voor kinderen tot circa 12 jaar. De voormalige koepelhal is uitgerust met: glijbanen, ballenbak, springkussens, radiografisch bestuurbare bootjes, autodraaimolen en talloze klim- en klautertoestellen.

De Internationale Lente Oldtimerbeurs is op zaterdag 8 en zondag 9 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er geldt één toegangsprijs voor zowel de beurs als AutoDome en SpeeloDome. Vanaf 12 jaar fl 17,50, kinderen 4 tot 12 jaar fl. 10,00. Autotron is gelegen aan de A50 ’s-Hertogenbosch-Nijmegen. Met openbaar vervoer, OV/Reisinfo 0900 9292.

Voor meer informatie, bel de Autotron Infolijn 073 523 33 00.

Rosmalen, februari 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie