Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Caribische muziek in Oostelbeers

Datum nieuwsfeit: 08-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

CARIBISCHE MUZIEK IN OOSTELBEERS

Café 't Dorpsplein in Oostelbeers presenteert op zaterdag 8 april de caribische muziek van Orquestra Con Clave.

Con Clave bestaat uit negen muzikanten, voornamelijk afkomstig van Curaçao, die een groot aantal Zuid-Amerikaanse stijlen beheersen, zoals salsa, merengue, zouk en soca. Zonnige dansmuziek dus, met een stevige ritmesectie, verschillende percussie-instrumenten, piano en een vurige blazerssectie. De zangeres van Con Clave is het stralende middelpunt. Met haar stem en dans maakt zij het caribische feest compleet.

Con Clave heeft in haar negenjarig bestaan een mooie staat van dienst opgebouwd met optredens op onder andere het Wereldmuziek Concours in Kerkrade, Elastiek Muziek in Hilvarenbeek, het Leypark Zomerfestival in Tilburg en het Samson Tropical Weekend in Scheveningen.

Het optreden is georganiseerd door Het Interieur, dat eerder dit seizoen bands Oef, The Vibrotones en Mother's Mega Band naar Oostelbeers haalde. Met Orquesta Con Clave denkt Het Interieur een waardige, maar bovenal gezellige en swingende afluiting van het seizoen 1999/2000 in huis te hebben gehaald.

Aanvang van het concert is om 20.30 uur. De entree is zoals altijd gratis.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie