Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 08-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Friesland: Leeuwarden 8-04-2000 Politieberichten van vrijdag 7 april (15.00 uur) t/m zaterdag 8 april (07.00 uur)

Leeuwarden: diefstal videorecorder
Een 31-jarige inwoner van Leeuwarden is vrijdagavond om 20.20 uur aangehouden, omdat hij uit een winkelpand aan de Snekertrekweg te Leeuwarden had geprobeerd een videorecorder te ontvreemden. Hij werd betrapt door het winkelpersoneel.

Leeuwarden: bierglas in het gezicht
Surveillerende agenten op de Nieuwestad zagen zaterdagmorgen om 3.20 uur een man met een bebloed gezicht uit een horecapand komen. De man, een 20-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek bij een ruzie in het pand een bierglas in zijn gezicht te hebben gekregen. Op grond van getuigenverklaringen werd een 24-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. Het slachtoffer bleek bij onderzoek in het ziekenhuis diverse verwondingen aan het gezicht te hebben en een aantal tanden te missen. Wat de aanleiding was voor de ruzie is nog niet bekend.
Leeuwarden: diefstal stoelen
Zaterdagmorgen om 5.00 uur kreeg de politie een melding van een getuige dat hij twee jongens op De Schrans had aangetroffen die met stoelen en tafels liepen te slepen. De jongens zouden in dezelfde straat een woning zijn binnengegaan en het meubilair op straat hebben achtergelaten. Toen de politie ter plaatse kwam trof men inderdaad de stoelen en tafels aan, die met kettingen aan elkaar waren verbonden en beschadigd waren. In de woning werden twee mannen, een 19-jarige inwoner van Leeuwarden en een 22-jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden. Het meubilair bleek weggenomen te zijn bij een horecagelegenheid aan de Stationsstraat.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie