Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vraag en aanbodsite 2dehands.nl breidt uit

Vraag en aanbodsite 2dehands.nl breidt uit met twee nieuwe afdelingen.

audiovideo.2dehands.nl, speciaal voor vraag en aanbod op gebied van audio en video apparatuur, en bobevers.2dehands.nl voor de bekende jongensboeken.

www.2dehands.nl is de grootste vraag en aanbodsite van Nederland, met meer dan 150.000 unieke bezoekers per maand, op gebied van computers en telefonie. Vandaag zijn er twee nieuwe afdelingen op 2dehands.nl bijgekomen. Het betreft audiovideo.2dehands.nl en bobevers.2dehands.nl.

De site is vorige week bijna geheel in een nieuw jasje gestoken. Er is toen aan de bezoekers gevraagd wat voor voor afdelingen men graag wil zien. Als gevolg daarvan zijn er nu twee afdelingen geopend.

Volgens de personen achter de website is dit nog maar het begin. Harm Bus en Michiel van Deursen: "Er blijkt veel animo om een eigen afdeling van 2dehands.nl te beheren. We zijn op dit moment bezig met inventariseren van de verdere wensen van onze bezoekers. Het is de bedoeling dat er op termijn allemaal gespecialiseerde afdelingen van 2dehands.nl zijn".
Recentelijk heeft 2dehands.nl onder andere een samenwerkingsverband met studenten.net gesloten. Met andere partijen wordt nog onderhandeld.

Ter info:
Voor meer informatie over 2dehands.nl en dit bericht kunt u contact opnemen met Michiel van Deursen, tel. 050 5792333, fax 050 5792329, e-mail (michiel@2dehands.nl)


2dehands.nl is onderdeel van Tty.nl, dat tevens bekend is van de grootste computer-prijsvergelijker van Nederland www.nieuw.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie