Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Magie Arke-stadion doorbroken

Datum nieuwsfeit: 09-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

Keywords: Nieuws, nieuws, headlines, FC Twente, FC, Twente, fc, twente, fctwente, fc twente, officieel, official, voetbal, nederland, enschede, Enschede, Nederland, Voetbal, euro2000, vennegoor, Vennegoor, Hesselink, hesselink, booth,Booth,beste, homepage, Homepage

2000-04-08
Magie Arke-stadion doorbroken
Als laatste club uit de KPN-Telecompetitie, is ook FC Twente vanavond tegen de eerste nederlaag in eigen huis van het seizoen 1999-2000 aangelopen. Voor het eerst sinds veertien maanden nam de gastploeg de volle winst mee. Was het destijds AZ dat in Enschede won, vanavond was MVV de gelukkige ploeg.
De nederlaag van vanavond kon voor FC Twente wel eens een hele dure nederlaag zijn. De ploeg van Fred Rutten had goede vooruitzichten op Champions Leaque voetbal, maar zag de concurrentie dit weekend dichterbij komen. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg, waarvan vier zware wedstrijden, zal FC Twente er alles aan moeten doen om het seizoen goed af te sluiten.
De wedstrijd van vanavond maakte echter goed duidelijk dat Twente onder grote druk stond. De ploeg speelde nerveuzer, ongecontroleerder en bedeesder dan andere wedstrijden en kreeg hiervoor het lik op de neus. Voor MVV scoorden Gudjonsson en Van der Weert. Berthil ter Avest had beide ploegen tussentijds nog weer even naast elkaar gebracht. Lees ook ons wedstrijdverslag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie