Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe reeks Microsoft MSDN/Technet-briefings

Datum nieuwsfeit: 10-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe reeks Microsoft MSDN/Technet-briefings over de mogelijkheden van Windows 2000 en Exchange 2000 voor E-Business

Experts bieden ontwikkelaars en IT-professionals tijdens kosteloze technische sessies vakgerichte informatie

Schiphol-Rijk/Brussel, 10 april 2000 - Microsoft organiseert in april en mei in Nederland, België en Luxemburg een nieuwe reeks technisch georiënteerde MSDN/Technet-briefings voor ontwikkelaars en IT-professionals. Deze kosteloze briefings bieden de bezoekers diepgaande technische informatie over de mogelijkheden van het Windows 2000-besturingssysteem, het Microsoft Exchange 2000-platform voor berichtenverkeer en onderlinge samenwerking, alsmede de Active Directory-technologie van Microsoft. De nadruk bij de sessies ligt op het inzetten van deze technologieën voor op Internet/intranet gebaseerde infrastructuren voor e-business en het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen.

Via de regelmatig door Microsoft georganiseerde MSDN/Technet-briefings krijgen ontwikkelaars en IT-professionals in zeer korte tijd diepgaande technische informatie over de technologieën en producten van Microsoft. Deze nieuwe reeks briefings concentreert zich op de nieuwe functies en kenmerken van het Windows 2000-besturingssysteem en het binnenkort te verschijnen Microsoft Exchange 2000-platform, op het gebied van Internet/intranet en e-business. Welke bouwstenen biedt Windows 2000? Hoe kan Exchange 2000 gebruikt worden voor het creëren van oplossingen voor elektronische communicatie en kennismanagement? Ook meer specifieke onderwerpen, zoals het opzetten van op het web gebaseerde e-mailoplossingen, netwerkbeveiliging met Windows 2000 en de ondersteuning voor Active Directory binnen Exchange 2000 worden uitgebreid behandeld. Tijdens de MSDN/technet-briefings krijgen de bezoekers informatie van zowel vakgenoten als van Microsoft-specialisten en experts van Microsoft-partners.

Meer informatie over de Microsoft MSDN/Technet-briefings, waaronder de data en de locaties, is te vinden op www.microsoft.com/events/. Geïnteresseerden kunnen zich hier tevens direct inschrijven. Deelname aan de briefings is kosteloos.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.
Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Michiel Gosens, Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 74
Microsoft N.V., Els Stevens, Public Relations Manager, telefoon: +32 (0)2 -
704 33 22 of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de Microsoft Benelux website op pagina
www.microsoft.com/benelux/press/.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie