Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw hoofd communicatie VNCI

Datum nieuwsfeit: 10-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie

Persbericht
index persberichtenLeidschendam, 10 april 2000

NIEUW HOOFD COMMUNICATIE BELANGENORGANISATIE NEDERLANDSE CHEMISCHE INDUSTRIE

Op 10 april zal Eduard A.W. Hirschfeld bij de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) in dienst treden als hoofd van de afdeling Communicatie. Hij is de opvolger van André Th. Romeyn die een functie heeft aanvaard bij Shell Solar.

Hirschfeld begon zijn loopbaan in de journalistiek in Amsterdam bij het dagblad Trouw. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in public relations en corporate relations, onder meer bij het Ministerie van Economische Zaken en bij het Voorlichtingscentrum Farmaceutische Industrie in Den Haag. Vanaf 1971 bekleedde hij diverse functies als PR-manager binnen Akzo Nobel; onder andere bij de NV Organon Oss, de Pharma Divisie van Akzo Nobel Oss en Akzo Nobel NV in Arnhem. De afgelopen jaren was hij directeur Corporate Communications voor Akzo Nobel in Noord-Amerika.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie