Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling N/Zlijn in stadsdeelhuis Amsterdam-Noord

Datum nieuwsfeit: 10-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persberichten

Tentoonstelling N/Zlijn in stadsdeelhuis van Amsterdam-Noord

Van 10 tot en met 20 april is er in het stadsdeelhuis in Amsterdam-Noord een tentoonstelling over de N/Zlijn en de betekenis daarvan voor het stadsdeel. Wethouder Gert Beckman zal deze tentoonstelling op maandagochtend feestelijk openen.

Met de komst van de N/Zlijn is de bereikbaarheid van het stadsdeel nu ook met het Openbaar Vervoer optimaal. Er komen twee stations in Amsterdam-Noord, één in de Van Hasseltzone en één op het Buikslotermeerplein. Hierdoor krijgen zowel het stadsdeelcentrum als Midden-Noord een nieuwe impuls. De projecten Centrum Amsterdam Noord en Van Hasseltzone vloeien dan ook voort uit de plannen voor de N/Zlijn.

Van 10 tot en met 20 april is in de hal van het Stadsdeelhuis (Buikslotermeerplein 2000) een tentoonstelling met algemene informatie over de N/Zlijn, specifieke informatie over de metrostations in het stadsdeel en over de projecten Van Hasseltzone en Centrum Amsterdam Noord. Wethouder Gert Beckman zal maandagochtend om 9.30 uur de openingshandeling verrichten. Hij zal dan een banier ontrollen die aan de voorgevel van het stadsdeelhuis is opgehangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie