Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse wethouder tekent convenant onderwijs Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 10-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Wethouder Kuijper ondertekent convenant onderwijskansenzone Hoogvliet

Maandag 10 april om 10.15 uur ondertekent wethouder Els Kuijper ( o.m. onderwijs en jeugdbeleid) een convenant voor een meerjarig samenwerkingsverband in Hoogvliet om zo inhoudelijk en organisatorisch een onderwijskansenzone te ontwikkelen. Dat doet zij samen met de portefeuillehouder onderwijs van Hoogvliet, de heer A.J.C.M. van der Heijde, de Hoogvlietse schoolbesturen, de besturen van de stichting Welzijn, de Stichting Peuterspeelzalen, de Stichting Kinderdagverblijven en de Stichting Jeugd. De ondertekening vindt plaats in de raadzaal van de secretarie van de deelgemeente Hoogvliet, Middenbaan-noord 47. Het convenant wordt aangegaan voor een periode van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie