Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volvo kiest voor oplossingen van Micrografx

Datum nieuwsfeit: 10-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Volvo kiest voor oplossingen van Micrografx

Maarssen, .. april 2000 - Micrografx maakt bekend dat Volvo Information Technology, gevestigd in het Zweedse Göteborg, besloten heeft de softwareproducten van Micrografx te gaan gebruiken. Het betreft iGrafx Professional, iGrafx Designer en Micrografx FlowCharter.

"Als onderdeel van een permanent programma voor kwaliteitsverbetering heeft Volvo Information Technology een wereldwijd contract met Micrografx Scandinavië getekend, dat betrekking heeft op al onze PC-gebruikers", zegt Sven Fischer, productmanager Documentmanagement en Workflow van Volvo IT. "Het beheren van de technische tekeningen en procesmanagement vormen twee belangrijke onderdelen van dit kwaliteitsprogramma. Om onze medewerkers hiertoe van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie