Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BouwRAI 2000: inlooppresentaties op stand P 849

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

BouwRAI 2000: inlooppresentaties stand P 849

Op de gezamenlijke stand van BRIS, SBR en het Nationaal Dubo Centrum, Parkhal stand 849, wordt tijdens de BouwRAI een programma met inlooppresentaties georganiseerd.

Op de beursdagen van de BouwRAI kunnen bezoekers op elk heel uur, te beginnen om 11.00 uur, in het hart van de stand van BRIS, SBR en het Nationaal Dubo Centrum een presentatie bijwonen over uiteenlopende onderwerpen.

Diverse aspecten van IFD - Industrieel, Flexibel en Demontabel - Bouwen worden belicht. Er wordt een virtuele rondleiding verzorgd door het Dubo Register Utiliteitsbouw. De inhoud van het Vademecum Energiebewust ontwerpen van nieuwbouwwoningen en het Vademecum Water, drinkwater en warmwaterbesparing wordt toegelicht, evenals Eco-Quantum. Er wordt verslag gedaan van een ontdekkingsreis naar de duurzame stad Curitiba, de ecologische hoofdstad van Brazilië.

Voor het volledige programma, zie:

programma dinsdag 11 april 2000
programma woensdag 12 april 2000
programma donderdag 13 april 2000
programma vrijdag 14 april 2000

7 april 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie