Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Franse sociologe Heinich bijzonder hoogleraar UVA

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamDe Franse sociologe dr. Nathalie Heinich is per 1 januari 2000 voor een periode van drie jaar benoemd tot bijzonder hoogleraar Kunstsociologie aan de Universiteit van Amsterdam vanwege de Boekmanstichting, studiecentrum voor kunst, cultuur en beleid. Heinich is als onderzoeker werkzaam bij het Centre National de la Recherche Scientifique van de École des Hautes Études et Sciences Sociales te Parijs. In april en mei 2000 verblijft Nathalie Heinich in Nederland, waar ze colleges verzorgt aan de Universiteit van Amsterdam en lezingen geeft aan andere Nederlandse universiteiten. Ook zal Heinich betrokken zijn bij een seminar voor promovendi ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie