Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

C/TAC systeemintegratiepartner van webMethods

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
C/TAC systeemintegratiepartner van webMethods

Samenwerking heeft tot doel de realisatie van business-to-business integratie bij ERP-gebruikers.

Hilversum/’s-Hertogenbosch, 11 april 2000 -- webMethods (Nasdaq: WEBM), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor business-to-business integratie, heeft C/TAC N.V. aangesteld als systeemintegratiepartner. C/TAC biedt electronic commerce oplossingen, waarbij de integratie van bestaande back-office (ERP) systemen met nieuwe front-office toepassingen centraal staat. Als systeemintegratiepartner zal C/TAC advies- en implementatiediensten aanbieden voor webMethods’ B2B productlijn. De samenwerking stelt webMethods in staat om beter aan de vraag naar haar producten te kunnen voldoen, en betekent voor C/TAC een belangrijke uitbreiding van het dienstenaanbod ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie