Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van dinsdag
16:37 dinsdag 11 april 2000

Martin Panman
0651611628

Emmer compascuum - aanhanger te zwaar beladen

Een 65 jarige inwoner van Emmen reed met zijn auto over het Kanaal in Emmercompascuum. Achter de auto zat een aanhangwagen. Bij controle bleek dat deze aanhangwagen bijna 75 procent te zwaar beladen was. Ook bleken de remlichten niet te werken. De bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Meppel - inbraak in bedrijfshal

De afgelopen nacht is er ingebroken in een bedrijfshal van een fabriek aan de Paradijsweg. Door een ruit in de slaan kon de inbreker binnen komen. Een drietal slijptollen en een boormachine zijn gesloten. De eigenaar, een inwoner van Meppel deed aangifte.

Meppel parkeermeters gestolen

Vandaag deed de gemeente Meppel aangifte van diefstal van een dubbele parkeermeter. De meters stonden op de Grote Oever en zijn vermoedelijk dit weekeinde gestolen. Op dezelfde plaats is eerder ook als eens een parkeermeter gestolen. In de parkeermeters zat een paar tientjes aan guldens, terwijl de schade meer dan 3000 gulden bedraagt.

Hoogeveen drugsrenner

Vanmorgen controleerde een politieman van Hoogeveen een pand aan de Albert Rozemastraat op de aanwezigheid van sofdrugs. Tijdens de controle ging een 32 jarige verdachte er vandoor. Hij nam een draagtas mee en vluchtte via de achter de woning uit. Door over een schutting te klimmen kon hij de weg bereiken. De politieman spurtte er achteraan. Klom ook over de schutting en zag de verdachte wegrennen. De politieman pakte zijn fiets en zette de achtervolging in. Onderweg probeerde de verdachte de draagtas weg te stoppen. Helaas voor hem, zag de politieman dit. In de zak zaten 9 zakjes met hennep. Een eindje verderop is de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij krijgt een proces-verbaal voor het hebben softdrugs.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie