Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3-Liter auto op Internet

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht


3-Liter auto op Internet

Utrecht, april 2000 - Onlangs is het marktintroductieproject 3-Liter auto van start gegaan. Dit project heeft als doel de belemmerende factoren bij een marktintroductie van een 3-Liter auto in kaart te brengen en weg te nemen. Vanaf vandaag kan iedereen op de 3-Liter website; www.3liter.nl alle nieuwsfeiten en achtergronden van dit project op de voet volgen.

Om belangstellenden voortdurend te kunnen informeren over alle resultaten, bevindingen en evenementen rond het marktintroductieproject 3-Liter auto is de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke internetsite www.3liter.nl nu online. Bezoekers krijgen hier een impressie van de rijervaringen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie