Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

22-jarige Bredase aangehouden ter zake oplichting

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

22-jarige Bredase aangehouden ter zake oplichting

Datum: 11/4/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

De politie van het district Breda heeft vanmorgen een 22 jarige vrouw (G.L) uit Breda aangehouden als verdachte van oplichting.

Deze aanhouding vloeit voort uit het onderzoek dat de politie instelt naar aanleiding van de dood van de 58-jarige vrouw uitTeteringen op 31 maart jl. Tijdens dit onderzoek kwam uit het verhoor van de verdachte Teteringenaar, de 26-jarige zoon van het slachtoffer, een nieuw feit aan het licht.

Tijdens het relatieonderzoek door de politie kwam naar voren dat de Teteringenaar in goed vertrouwen enkele tienduizenden guldens had gegeven aan een ongehuwde vrouw waarmee hij een relatie wilde opbouwen. Toen uit het onderzoek bleek dat de vrouw wel was gehuwd, voelde hij zich benadeeld en deed hij tijdens het verhoor aangifte van oplichting

De 22-jarige vrouw (G.L.) is vandaag, in overleg met de Officier van Justitie te Breda, als verdachte van oplichting aangehouden en in verzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie