Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester en wethouders Ede op werkbezoek in Veldhuizen

Datum nieuwsfeit: 11-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Burgemeester en wethouders op werkbezoek in Veldhuizen

Het college van burgemeester en wethouders zal op dinsdagmiddag 11 april een werkbezoek aan Veldhuizen brengen. Het bezoek bestaat uit een fietstocht door een deel van de wijk. Deze keer is er geen gespreksavond aan het wijkbezoek gekoppeld. Er komen binnen afzienbare tijd andere informatie- en gespreksbijeenkomsten voor de inwoners van Veldhuizen over de toekomstige ontwikkelingen in de wijk.

Het college bekijkt tijdens de rondrit een aantal situaties, projecten en ontwikkelingen. De start is vanuit het buurtcentrum Veldhuizen. In drietallen bezoeken de collegeleden en hun begeleiders het kinderdagverblijf Pienoo aan de Ridderhof en speciale lessen binnen het schooladoptieplan "Doe effe normaal" in de Prins Floresschool aan de Catherinadaal en de El Inkadeschool aan de Kranenburg. De gebiedsagenten R. Beukhof en D. Klein verzorgen daar een les over het thema discriminatie.
Daarna fietst het college gezamenlijk langs de lage Mariëndaalflat en door het Peppelensteeggebied. Aansluitend gaan burgemeester en wethouders naar de Steinenbuurt voor een gesprek met jongeren en wijkfunctionarissen over een jongerenontmoetingsplek in deze buurt. Het laatste bezoek dinsdagmiddag is aan het Proosdijpark, waaronder een ontmoeting bij het Milieu- en educatiecentrum Milec.
Het werkbezoek aan Veldhuizen is de derde in een serie wijkbezoeken in een periode van drie maanden. In januari bezochten burgemeester en wethouders de wijken Rietkampen/Maandereng en in februari Ede-west. Bezoeken aan de buitendorpen waren dit winterseizoen reeds in De Valk (Noordoost-Ede), Lunteren en Bennekom. Op 11 mei volgt nog Ederveen/De Klomp.
Voor meer informatie: afdeling Algemene en Juridische Zaken, tel. (0318) 68 04 38, en Bestuursstaf/Communicatie tel. 68 05 32.Ede, 5 april 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie