Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium: Technically Speaking

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Utrecht

Technically Speaking

Op woensdag 12 april 2000 organiseert de Utrechtse Studievereniging voor Cognitieve Kunstmatige Intelligentie 'Incognito' het symposium 'Technically speaking'. Dit jaar is het onderwerp taal- en spraaktechnologie.
In de huidige maatschappij worden communicatie en automatisering steeds belangrijker. Spraaktechnologie kan een belangrijke rol vervullen in het toegankelijker maken van informatie. Door middel van bijvoorbeeld dialoogsystemen gekoppeld aan spraakherkenning wordt de drempel voor het gebruik van moderne technologie lager. Tijdens het symposium zullen de sprekers dieper ingaan op hun eigen onderzoek, en zal ook een kijkje achter de schermen worden gegeven van het nieuwste dialoogsysteem van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie