Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gebruikersconsult recreatiegebied Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT, 5 april 200

Hoe moet het recreatiegebied vlak bij je huis er uitzien? De provincie Noord-Holland betrekt de burgers rechtstreeks bij de inrichting van een 200 ha groot nieuw recreatiegebied. Op woensdag 12 april a.s. organiseert zij een zogenaamd gebruikersconsult in het gemeentehuis in Purmerend. Daar kunnen bewoners en toekomstige bewoners van de regio Waterland, vertellen wat er volgens hen in het nieuwe recreatiegebied "Groengebied Purmerland" moet komen. Skeelerbanen? Ruiterpaden? Struinnatuur? Speelmogelijkheden voor kinderen?
Gedeputeerde Aranka Goijert (Openluchtrecreatie) luistert die avond samen met de bestuurders van het landschap Waterland naar de wensen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie