Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goed eerste kwartaal Koninklijke Wessanen

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GOED EERSTE KWARTAAL WESSANEN

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Wessanen nv hedenmiddag in Amsterdam zal de Concerndirectie de verwachting herhalen, dat de nettowinst uit gewone bedrijfsuitoefening dit jaar met 10-15% zal stijgen.

Medegedeeld wordt, dat het eerste kwartaal bevredigend is afgesloten met een stijging van het resultaat aan de bovenkant van deze bandbreedte. Alle groepen lieten een verbetering van het resultaat zien.

Tevens wordt medegedeeld, dat de eerder aangekondigde acquisitie van het zuivelbedrijf Oak Grove Dairy, Minnesota, V.S., met een omzet van circa EUR 47 miljoen, door Marigold Foods, Inc., na het verkrijgen van de nodige overheidstoestemming definitief is afgerond.

Zoals eerder aangegeven, zal deze acquisitie dit jaar reeds positief bijdragen aan de stijging van de winst per aandeel.

Concerndirectie Koninklijke Wessanen nv

Annette Keur
Public Relations
Koninklijke Wessanen nv
Amstelveen, 12 april 2000 (14.00 uur)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie