Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieoverzicht duurzaam bouwen geheel vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Subsidieoverzicht duurzaam bouwen geheel vernieuwd

Het Nationaal Dubo Centrum presenteert op de BouwRAI 2000, van 11 tot en met 14 april, de geheel vernieuwde editie van het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen. Deze publicatie beleeft hiermee haar vierde druk.

Het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen 2000 bevat een groot aantal uiteenlopende financiële regelingen op het gebied van stimulering van duurzaam bouwen: subsidies, kredietregelingen en fiscale regelingen. Daarnaast zijn verschillende fondsen, milieuprijzen en -prijsvragen opgenomen. Behalve nationale en Europese regelingen worden ook regelingen van energiebedrijven beschreven.
Er wordt uitvoerig ingegaan op de actuele Regeling Energiepremie, waarvan het laten uitvoeren van een Energie Prestatie Advies (EPA) één van de categorieën is.

De thema's waarbinnen de stimuleringsregelingen gerangschikt zijn, zijn:

* ruimtelijke ordening en stedebouw

* volkshuisvesting, bouw, gebouwen en architectuur
* milieu(zorg) en duurzaam bouwen algemeen
* generieke fiscale maatregelen

* technologie- en productontwikkeling en materialen
* energie

* water

* hergebruik en afval

Het Nationaal Dubo Centrum wil met deze publicatie een bijdrage leveren aan het toegankelijker maken van de veelheid aan subsidiemogelijkheden, die immers praktische instrumenten kunnen zijn om dubo te verankeren in het dagelijkse bouwproces. Het uitbrengen van het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen 2000 werd mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VROM.

Het Subsidieoverzicht duurzaam bouwen 2000 (104 pagina's) kost fl 33,00 (exclusief btw en verzendkosten) en is te bestellen bij de afdeling Verkoop van het Nationaal Dubo Centrum.

12 april 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie