Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Locaties voor windparken op een presenteerblaadje

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Natuur en Milieu


PERSBERICHT

12 april 2000

Locaties voor windparken op een presenteerblaadje

Stichting Natuur en Milieu en de 12 provinciale Milieufederaties hebben onderzocht aan welke natuur- en landschapscriteria windmolenparken moeten voldoen en presenteren vandaag tientallen mogelijke locaties voor windparken in Nederland. De keuzes zijn gemaakt na overleg met de aangesloten lokale natuur-, landschaps- en milieuorganisaties. De locatiesuggesties zijn neergelegd in de brochure Frisse wind door Nederland. Uit landschappelijk oogpunt is gekozen voor concentratie van windmolens langs belangrijke infrastructuur (spoorwegen, snelwegen en grote waterwegen) en op grote bedrijventerreinen. De ecologische hoofdstructuur en kwetsbare landschappen worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie