Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plan van Aanpak Verkeersveiligheid Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Integraal Plan van Aanpak Verkeersveiligheid

In het gemeentelijk beleidsplan 1998-2002 is aangegeven, dat binnen het verkeersbeleid het accent onder andere zal liggen op het vergroten van de verkeersveiligheid. Dit heeft er toe geleid dat het gemeentelijke verkeersveiligheidsbeleid is geactualiseerd. Daarbij is onder andere ingespeeld op het startprogramma Duurzaam Veilig en is overleg gevoerd met vertegenwoordigers van wijkoverlegplatforms, belangenorganisaties en ondernemers- en winkeliersverenigingen en vervoerders.
Het uiteindelijke resultaat is opgenomen in het Integraal Plan van Aanpak Verkeersveiligheid inclusief het uitvoeringsprogramma voor maatregelen. Dit plan is op 6 december 1999 door de raad vastgesteld.
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie