Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van dinsdag op woensdag
10:59 woensdag 12 april 2000

Martin Panman
0651611628

Borger Geit op stap

Een bewoner van de Eeserstraat in Borger zag gisteravond, dat voor zijn deur een dwerggeitje liep. Omdat hij niet wist van wie het beestje was, heeft hij hem (of haar) in afwachting van de eigenaar, achter zijn woning aan een stik geplaatst.

Assen inbraak winkel

In Assen is gisteravond ingebroken in een bedrijfspand aan de Amerikaweg. Een etalageraam is met grote kracht ingeslagen en een compressor ter waarde van 1500 gulden, die in de etalage stond, werd gestolen.
De bedrijfsleider, een 56 jarige inwoner van Assen deed aangifte.
Annen inbraak supermarkt

Vannacht is er ingebroken in een supermarkt aan de Zuidlaarderweg in Annen. Door gaten in de dakplaaten te zagen konden de inbrekers binnen komen. De winkel en het kantoor zijn doorzocht. Een aantal kassa kluisjes zijn verdwenen. Hoe groot de schade is en wat er precies ontvreemd is, is nog niet bekend.

Assen - bejaarde vrouw overvallen

Gisteravond is een 69 jarige uit Assen op de Weiersstraat overvallen. De vrouw had boodschappen gedaan en liep tegen 18.00 uur via het Neptunusplein en de Minervalaan in de richting van de Weiersstraat. Daar stak zij over en liep het voetpad in dat direct naast het politiebureau ligt.
Daar werd zij van achteren vastgegrepen en viel, met haar gezicht op de grond. Toen zij op de grond lag rukte een manspersoon haar tas uit haar handen en rende in de richting van de Weiersstraat. Het betreft een bruine leren tas. Van de man is verder geen signalement bekend. De vrouw moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie zoekt van deze brutale overval getuigen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie