Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Syntegra en @The Academy: grootste Lotus-opleidingsinstituut

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Syntegra en @The Academy vormen grootste Lotus-opleidingsinstituut in Nederland

ZOETERMEER, 12 april 2000 - Syntegra en @The Academy, Lotus Premier Business Partners, slaan de handen ineen op het gebied van Lotus-opleidingen. Hiermee ontstaat het grootste Lotus-opleidingsinstituut in Nederland wat betreft expertise, didactische know-how, capaciteit en spreiding.

Syntegra, onderdeel van British Telecom, is één van de grootste opleidingsinstituten in Nederland en heeft de voorbije 10 jaar een gedegen naam opgebouwd. Met 26 lokalen en 100 personeelsleden heeft de divisie Education & Training van Syntegra in haar opleidingscentra in Zoetermeer en Veldhoven generaties ICT-professionals opgeleid (ondermeer in Microsoft-producten en ITIL). Syntegra is al geruime tijd partner in opleidingen voor een groot aantal bedrijven in de top 100.

@The Acadamy wordt beschouwd als de beste Lotus-opleider in Nederland. Met
16 Lotus-gecertificeerde docenten en vestigingen in Eindhoven en Naarden, kan @The Academy nagenoeg alle Lotus-trajecten invullen.
Door de opleidingscapaciteit samen te voegen, beschikken Syntegra en @The Academy nu over vestigingen in Midden- en Zuid-Nederland en de Randstad. Beide instituten zijn Lotus Authorised Education Centers (LAEC´s). Door uitsluitend met gecertificeerde docenten te werken, is de kwaliteit gegarandeerd. Kennisuitwisseling tussen beide instituten staat bovendien borg voor 'state of the art' trainingen.

---

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie