Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe projectmanager Stedelijke Visie gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Nieuwe Projectmanager Stedelijke Visie

Het College van B. en W. heeft de heer J.H. Lagendijk benoemd tot Projectmanager Stedelijke Visie. Vanaf 1 juni gaat hij zich bezighouden met de uitvoering van de Visie 2010 Rotterdam op Koers, waarin het sociaal, economisch en ruimtelijk beleid voor de komende 10 jaar beschreven is.

Zijn voornaamste werkzaamheden zijn het bewaken van de voortgang van het beleid, het onderhouden van contacten met het Rijk en overleg met gemeentelijke diensten. De Projectmanager Stedelijke Visie, een nieuwe functie, rapporteert aan het College en de Gemeenteraad. Organisatorisch is de projectmanager ondergebracht bij de gemeentesecretaris

De heer J. Lagendijk werkt op het ogenblik bij de Gemeente Dordrecht als directeur van het Stads Bestuurs Centrum. Daarvoor was hij directeur van de Sociale Dienst van de Gemeente Dordrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie