Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bosal onderscheiden met 'One in a Million' award van Saab

Datum nieuwsfeit: 12-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bosal

Bosal onderscheiden met 'One in a Million' award van Saab

Bosal heeft de begeerde 'One in a million' award gekregen van Saab voor de meer dan uitstekende kwaliteit van de geleverde producten en dienstverlening. Bosal is een van de slechts dertien toeleveranciers van Saab die deze prijs kregen voor de gedurende het hele vorige jaar geleverde prestatie.

Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen heeft Bosal voldaan aan een groot aantal nauw omschreven voorwaarden en eisen op het gebied van kwaliteitszorg. In sommige gevallen leverde Bosal nog een betere prestatie dan volgens de normen noodzakelijk was. De onderscheiding is op 14 maart overhandigd aan Mathias Welteroth, Managing Director van de Duitse divisie van Bosal tijdens een speciale bijeenkomst in het Saab Auto Museum in het Zweedse Trollhatten.

Bosal voldeed aan de eisen van Saab, doordat de onderneming, die is gecertificeerd volgens de QS9000 kwaliteitseisen, een fouttolerantie realiseerde van minder dan 1 op de miljoen. Saab nam bij de toetsing van de prestaties van Bosal ook in ogenschouw of alle leveringen volgens opdracht en op tijd plaatsvonden. De doelstelling van de 'One in a million' award is onder meer het vestigen van de aandacht op de beste toeleveranciers van Saab om daarmee een voorbeeld te stellen.

Karel Bos (1928), voorzitter van de Bosal Groep zei ter gelegenheid van de prijsuitreiking: "We zijn verheugd dat we deze prijs hebben verdiend. Het brengt nog eens onder de aandacht hoe zeer wij ons zelf verplichten om kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren in de gehele productieketen, van ontwerp tot levering en dienstverlening."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie