Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 13-04-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, 036 5383848

Gewonde bij aanrijding
ALMERE Een 27-jarige agent uit Almere is gisterenmorgen gewond geraakt op de Landdrostdreef. Hij reed vanaf de Cinemadreef richting de Randstaddreef en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De man is door de brandweer uit de auto bevrijd, waarna de GGD hem met onbekend letsel overbracht naar het Flevoziekenhuis. Daaruit werd hij s middags ontslagen. Het Korps Landelijke Politiediensten heeft het ongeluk onderzocht. De auto is weggesleept.

Grote controle op stations
ALMERE Op de stations en in de treinen in Almere is gisteren een grote controle uitgevoerd. De politie heeft samen met de spoorwegpolitie en conducteurs gecontroleerd op onder andere zwartrijden. Ook op het plegen van vernielingen en van (verbaal) geweld werd gelet. In totaal namen 19 personen deel aan de controle. Er werden drie aanhoudingen verricht; twee voor het vluchten na zwartrijden en een voor het opgeven van een valse naam. Conducteurs hebben bovendien 30 bonnen uitgeschreven voor zwartrijden.

Klem met voet
ALMERE Een 18-jarige man uit Werkendam is gisterenavond beklemd geraakt met zijn voet. Hij plaatste een container op een vrachtauto, waarbij zijn voet tussen de container en houten balken terechtkwam. Hij was alleen aan het werk, maar met zijn mobiele telefoon kon hij om hulp bellen. De politie wist de man te bevrijden; dankzij zijn veiligheidsschoenen bleek hij geen letsel te hebben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie