Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstel nieuwe gemeentesecretaris Amsterdam naar raad

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

Voorstel nieuwe gemeentesecretaris naar raad

Het Bestuurlijk Team onder leiding van burgemeester Patijn, heeft, na positieve advisering van de Commissie Werkwijze, het MT van de Bestuursdienst, en de Ondernemingsraad unaniem besloten drs. Erik Gerritsen als gemeentesecretaris van de gemeente Amsterdam aan de gemeenteraad voor te dragen. Op dit moment is de heer Gerritsen directeur Financieel- Economische Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken en plaatsvervangend secretaris-generaal. De heer Gerritsen (1962) heeft een interessant cv, waarbij zijn kennis op velerlei terreinen en zijn managementkwaliteiten goed in beeld zijn gebracht. De gemeenteraad behandelt de voordracht op 19 april. De ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie