Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamervragen CDA over onrust ouderen over nieuw vervoer

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

: Tweede Kamer : TRAXX (130400)

Archief Schriftelijke Vragen Archief Schriftelijke Vragen

TRAXX (130400)

Schriftelijke vragen van de leden Atsma, Reitsma en Mosterd (CDA) aan de ministers van SZW en V&W


1. Kent u het artikel 'onrust ouderen over nieuw vervoer' uit de Leeuwarder Courant van 29 maart 2000 over de nieuwe vervoersregeling voor gehandicapten in Menaldumadeel en Noord-west Friesland?

2. Bent u op de hoogte van het feit dat TRAXX per 1 februari jl. de algemene reisvoorwaarden, voor wat betreft de omschrijving 'reizigers', heeft aangescherpt?


3. Is het waar dat reizigers die vanwege hun handicap niet in staat zijn om gebruik te maken van het openbaar vervoer ook geen gebruik kunnen maken van TRAXX? Zo ja, wat is hiervan de reden?

4. Bent u met ons van mening dat het vreemd is dat de gehandicapte die een Wvg-indicatie heeft omdat hij/zij geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer van TRAXX te horen krijgt dat hij/zij daarom niet door TRAXX vervoerd kan worden?


5. Bent u van plan maatregelen te treffen om de werkwijze van TRAXX te corrigeren? Zo ja, welke maatregelen wilt u treffen om deze problemen op te lossen?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie