Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 13-04-2000
Persbericht district De Leijgraaf

SCHENNISPLEGER VERHOORD De politie heeft een 42-jarige Veghelaar verhoord over het plegen van schennis. De man heeft bekend in de zomer van 1999 een viertal keren schennis te hebben gepleegd. De feiten zijn gebeurd op de Sieberg en de omgeving van de Parklaan in Uden. De Veghelaar heeft proces-verbaal gekregen.

BEKEURINGEN VOOR GORDEL EN FIETSEN IN VOETGANGERSGEBIED Woensdagmiddag zijn op de Schutsboomstraat in Schaijk 10 personen bekeurd voor het rijden zonder autogordel. Boete f.90,--. In het voetgangersgebied de Molenwieken in Veghel kregen op dezelfde middag zeven personen een bon voor het fietsen aldaar. Dat kost hen f.60,--.

GEREEDSCHAP GESTOLEN Tussen dinsdag- en woensdagavond verdwenen uit een schuur aan de Leinserondweg in Zijtaart een aantal kleine handgereedschappen en twee hogedrukspuiten. Dinsdag overdag werd uit een garage bij een woning aan de Emmausweg in Uden voor een kleine f.2.000,-- aan gereedschappen gestolen.

VERNIELER AANGEHOUDEN De politie heeft afgelopen nacht op de Abdijlaan in Uden een 20-jarige inwoner van deze plaats aangehouden. De man werd ervan verdacht even tevoren een hekwerk van een flatge-bouw te hebben vernield. Hij bereikte hier tevens mee dat de hele buurt wakker was. Na verhoor is de man ter ontnuchtering ingesloten. Hij is in de loop van vandaag weer in vrij-heid gesteld.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD In een schuur achter een woning aan de Peperstraat in Uden heeft de politie woensdagmid-dag een hennepkwekerij ontmanteld. In de schuur stonden 185 hennepplanten. Deaangetrof-fen lampen, ventilatoren, pompen en filters zijn in beslaggenomen, de planten zijn vandaag vernietigd. De bewoner, een 51-jarige Udenaar, was op het moment van inval niet thuis. Hij is vanmorgen verhoord. Hem is proces-verbaal aangezegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie