Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Praktijkdag: Juridisch begrip verjaring

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

13 april

Verjaring
Inhoud: Praktijkdag over de juridische begrippen 'bevrijdende' en 'verkrijgende' verjaring. Beide soorten kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor het rechtsverkeer. Een ieder die de rechtspraktrijk beoefent, moet de regels inzake verjaring dan ook op het netvlies blijven houden.
Inleiders: W.M. Kleijn (em. Hoogleraar burgerlijk en notarieel recht RUL; dagvoorzitter), C.G. Breedveld-de Voogd (bijzonder griffier voor de vaste commissie voor Justitie van de Tweede Kamer der Staten-Generaal).
Workshops: (1) Verjaring in het arbeidsrecht: Th. Veling en M.H. Rochat, beiden verbonden aan het advocatenkantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn, Den Haag; (2) Verjaring ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie