Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijsuitreiking tekenwedstrijd 'Jong Oranjebus' in Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn
Prijsuitreiking tekenwedstrijd "Jong Oranjebus" Op donderdag 13 april 2000 vindt in de Burgerzaal van het Stadhuis de prijsuitreiking plaats van de "Jong Oranjebus"-tekenwedstrijd. De winnende tekening zal tijdens de EK-voetbal (Euro 2000) de "Jong Oranjebus" gaan sieren.

"Jong Oranjebus" Tijdens de komende Europese Kampioenschappen voetbal zorgt het Apeldoornse bedrijf ConneXXion Tours voor het vervoer van de deelnemende teams. Daarnaast sponsort ze ook al het andere personenvervoer tijdens de EK. Eén van die bussen wordt ingezet voor het vervoer van toeristen langs verschillende attracties en "EK-locaties" in de regio, zoals het Gelredôme, het hotel waar ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie