Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging startconferentie bedrijvenloket ministerie EZ

Datum nieuwsfeit: 13-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE EZ

www.minez.nl

MIN EZ:uitnodiging startconferentie bedrijvenloket op 13 april

Ministerie van Economische Zaken
Onderwerp: uitnodiging
Datum: 04-04-2000

UITNODIGING STARTCONFERENTIE BEDRIJVENLOKET OP 13 APRIL

Geachte redactie,

Op 13 april a.s. zal in het Hilton Amsterdam (Apollolaan 138) de Startconferentie Bedrijvenloket worden gehouden. Het project Bedrijvenloket is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken. Bij de realisatie van het project werkt het Ministerie van Economische Zaken nauw samen met het Programmabureau Overheidsloket 2000, de Vereniging Kamers van Koophandel en Fabrieken, de Vereniging van Nederlandse gemeenten en de Belastingdienst.

Het project Bedrijvenloket bestaat uit drie fasen. De voorbereidingsfase werd in 1999 uitgevoerd en leidde onder meer tot de selectie en start van drie voorhoedeprojecten in Noordwest-Holland, Drenthe en Stad Groningen. In 2000 en 2001 wordt de tweede fase uitgevoerd. Daarin staan centraal: de realisatie van tenminste drie werkende bedrijvenloketten, de ontwikkeling van algemeen bruikbare instrumenten en kennisuitwisseling ten behoeve van toekomstige bedrijvenloketten. De derde fase start in 2002 en is gericht op de realisatie van een landelijk netwerk van Bedrijvenloketten.

De conferentie van 13 april markeert de start van de tweede fase van het project. De bijeenkomst is met name bestemd voor bestuurders en managers van publieke dienstverleners voor bedrijven. Minister Jorritsma van Economische Zaken zal de startconferentie openen, waarna voorzitter De Boer van MKB-Nederland een inleiding zal houden over wat de ondernemer verwacht van publieke dienstverleners. Daarna zal de projectleider van het ministerie van Economische Zaken een presentatie van het project Bedrijvenloket geven. Vervolgens zal de bijeenkomst worden opgesplitst in parallelsessies waarin verschillende aspecten van de op te zetten bedrijvenloketten nader worden uitgediept.

Hierbij nodig ik U uit om (delen van) de startconferentie bij te wonen.

Met vriendelijke groet,

Chris Breedveld
Directeur Voorlichting
Ministerie van Economische Zaken

Voor nadere inlichtingen en aanmelding: Jan van Diepen, tel
070-3796073, e-mail (J.S.vanDiepen@minez.nl)


04 apr 00 12:17

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie