Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tom Kok in Raad van Bestuur DSB Groep

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tom Kok in Raad van Bestuur DSB Groep
DSB Groep streeft naar marktleiderschap op internet
Wognum, 14 april 2000 - Drs. Tom Kok is per 1 maart 2000 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de DSB Groep. Kok, die eerder de nieuwe internetstrategie van de DSB Groep ontwierp, is als CIO (Chief Internet Officer) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle internetactiviteiten van de groep.

Kok treedt aan als intrapreneur met een resultaatafhankelijke beloning, gekoppeld aan de internetactiviteiten van de DSB Groep. Hij zal - onder eigen regie en verantwoordelijkheid - de binnen de internetstrategie van de DSB Groep te ontwikkelen projecten turnkey opleveren. Tom Kok was eerder onder meer directievoorzitter van FBTO, directeur strategie van de Achmea groep en directeur van Scaramea, de internetdochter van Achmea. Hij was van 1996 tot 1999 voorzitter van de politieke partij D66.

DSB Groep NV is de multimedia specialist in doorlopende kredieten en hypotheken. De groep richt zich als sterk marketinggedreven speler met flexibele en aantrekkelijke leven-, spaar- en beleggingsproducten op de consument. De activiteiten van DSB Groep vinden hun oorsprong in het in 1975 door Dirk Scheringa opgerichte bedrijf Buro Frisia. De huidige activiteiten hebben zowel betrekking op bemiddeling voor externe partijen als het in eigen beheer ontwikkelen en houden van een uitgebreid productenpakket. DSB Groep opereert met nationaal en regionaal bekende merken, zoals Frisia Financieringen, Crefinass Topkrediet en Postkrediet. Het vestigingennet omvat momenteel 17 eigen kantoren. De groep heeft 12 eigen Voorschotbanken die voor haar activiteiten de financiering verzorgen. Daarnaast beschikt de groep onder andere over een eigen verzekeringsbedrijf (DSB Leven BV) en bankbedrijf (DSB Bank NV). DSB Groep behoort tot de marktleiders op de consumptief kredietmarkt in Nederland

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie