Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie Overijssel voor Nationale Straatspeeldag

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Actueel Persberichten 2000

Zwolle, 14 april 2000

GS VERLENEN F. 10.000,-- SUBSIDIE AAN NATIONALE STRAATSPEELDAG

Gedeputeerde Staten van Overijssel verlenen de Stichting Kinderen Voorrang een bedrag van f. 10.000,-- voor de organisatie van de Nationale Straatspeeldag 2000. Op woensdag 24 mei worden er door het hele land ongeveer 2000 straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen voor één keer veilig buiten kunnen spelen. Verschillende scholen, buurtverenigingen en speeltuinen uit onder andere Almelo, Zwolle, Enschede en Kampen doen mee aan dit evenement dat dit jaar voor de elfde keer wordt georganiseerd.
Het thema van de straatspeeldag is dit jaar de `Doe `t zelf straat'. De stichting Kinderen Voorrang geeft tips aan de deelnemende organisaties over hoe ze de straat kunnen aankleden. Zo kan het gebeuren dat er een dierentuinstraat of een huiskamerstraat ontstaat, maar de invulling van de dag hangt helemaal af van de wensen van de deelnemende organisaties.

Nadere informatie:
team Communicatie, Bonnie van der Meer, telefoon 038 425 14 16

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie