Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres gemeente Zoetermeer over Stedelijke Vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Werkconferentie ter voorbereiding op investeringsprogramma in het kader van het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV)

Het Zoetermeerse gemeentebestuur organiseert op vrijdag 14 april van 09.00 - 17.00 uur in het zalencomplex Dekker aan de Scheglaan 12 een bijzondere, eigentijdse, werkconferentie. Deze dag maakt deel uit van de voorbereiding van het investeringsprogramma voor de stad dat dient ter ondersteuning van de subsidieaanvraag aan de provincie Zuid-Holland, dit in het kader van het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing.

Uitgangspunt voor de subsidieaanvraag is de door de gemeenteraad vastgestelde 'Toekomstvisie Zoetermeer 2025' waarin wordt aangegeven dat Zoetermeer nu al aan stedelijke vernieuwing moet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie